Naj bo letošnje praznovanje velike noči posebno in čarobno. Jajc lahko pod vašimi spretnimi rokami postane prava unikatna pisanka, ki sveti in vam razsvetli pomladne noči. Da pa bi vas ob tej zabavni izkušnji še nekaj naučili, smo poskrbeli da lučko sestavite sami. 

Celoten zaslužek vsakega prodanega Jajca, je namenjen izobraževanju otrok in mladine na področjih STEAM (“Science”, “Technology”, “Engineering”, “Arts” & “Mathematics”).

Sestavimo vezje

Če želite zamenjati baterijo, z izvijačem ali podobnim orodjem pritisnite na kovinski del ohišja baterije. Zatič se bo odmaknil in baterijo lahko vzamete iz ohišja.

V Jajc lahko zgolj zapremo svoje vezje in že takšen je poseben in drugačen. Lahko pa ga oblikujemo po svoji zamisli. Ga porišemo, oblepimo, nanj lahko kaj pripnemo ali pa vanj poleg vezja zapremo še kaj drugega. Če želimo, lahko izrežemo tudi luknjico za stikalo in vezje prilepimo v jajc. Spremljajte nas na Instagramu in na Facebooku, kjer redno objavljamo fotografije izdelanih Jajc. Morda vas kakšen navdahne in nastane tudi pri vas!

Hočem svoj Jajc!

Oglej si našo spletno trgovino

Ali pa obišči spletno trgovino Pango